MEPAC CZ v oblasti laserových technologií

Navařovací laser ACP – C150M

3 února, 2020

O společnosti MEPAC CZ v oblasti laserových technologií promluvil její obchodní ředitel, Marian Cieslar.

S lasery máme dlouhodobé zkušenosti. Vyvíjíme vlastní laserové systémy, a to, že se nám to daří lze doložit i řadou odborných ocenění. První velký úspěch jsme zaznamenali již v roce 2003, kdy jsme vyvinuli první generaci laserového navařovacího systému ACP, který získal hned několik ocenění, a to i v zahraničí. Od té doby počet ocenění stále roste. Neustále se posouváme dopředu a snažíme se stále více dbát na tyto aspekty – inovativnost, rozmanitost, odbornost a bezkonkurenční servis.

 

Inovativnost – Kvalitní zázemí a moderní technologie
Disponujeme celkem více jak 35 laserovými systémy s vláknovými, ND: YAG, CO2 a UV zdroji především pro popisování, značení, gravírování, navařování, svařování a také řezání. Díky tomu jsme dnes schopni naším zákazníkům navrhnout a následně testovat to nejvhodnější řešení pro jejich aplikace.

 

Rozmanitost – Od jednoduchých až po komplexní řešení na míru
Na trh dodáváme jak standardní stacionární laserové systémy vhodné pro nenáročné aplikace, jako například systémy ACP a RoWeS pro navařování, HCP a HXM pro gravírování nebo vláknové řezací lasery, tak i jednoúčelové jednotky a moduly vhodné pro instalaci přímo do výrobních linek či robotických stanovišť.

 

Odbornost
Zkušenosti nabyté v oblasti laserových technologií a precizního strojírenství nám umožňují poskytovat špičkový servis a poradenství. Dle aplikace a požadavků klienta, jsme schopni navrhnout a nabídnout ten nejvhodnější laserový systém. Samotné nabídce může předcházet i případné testování pro ověření správného výběru technologie. Mimo poradenství ale zajišťujeme i školení, a to jak v oblastech laserového gravírování, popisování, navařování, svařování, řezání a potřebné bezpečnosti tak i v leštění, lapování a mnoha dalších oblastí.

Zkušenosti nabyté v oblasti laserových technologií a precizního strojírenství nám umožňují poskytovat špičkový servis a poradenství. Dle aplikace a požadavků klienta, jsme schopni navrhnout a nabídnout ten nejvhodnější laserový systém.

 

Bezkonkurenční servis
V oblasti laserových technologiích se pohybujeme již více jak 15 let. Díky získaným zkušenostem jsme schopni Vám zajistit veškerý profesionální servis laserových zařízení a v případě poruchy Vám můžeme ihned zapůjčit náhradní zařízení dle domluvy.

 

Může se Vám líbit…